Preskoči najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Slika Lela Branimir
Otvoren natječaj za prakse u Zagrebačkoj banci
napisao/la Lela Branimir - Utorak, 13 Ožujak 2018, 13:46
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

okviru programa Zaba Future Academy otvoren je natječaj Zagrabačke banke za više studentskih praksi za studente informatike i matematike u sljedećim dijelovima Zabe:

1.                    Razvoj poslovne inteligencije i baze podataka

2.                    Aplikativni razvoj

3.                    CRM

4.                    Infrastruktura (Mrežni i komunikacijski sustavi, Automatizacija upravljanja aplikacijama)

5.                    ZB Invest

6.                    Poslovna strategija

Prakse su otvorene u Zagrebu, Splitu i Varaždinu, a rok za prijavu je 19.3.2018.

U pritivku se nalazi brošura u kojoj se nalaze detalji natječaja. Također, više informacija, kao i link za prijavu, možete pronaći na sljedećoj poveznici:  Zaba Future Academy.

 

Lijep pozdrav,

 

Branimir Lela

 
Slika Lela Branimir
Poziv za svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli stipendije Sveučilišta u Splitu
napisao/la Lela Branimir - Srijeda, 28 Veljača 2018, 16:06
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

Sveučilište u Splitu poziva sve dobitnike stipendije za akademsku godinu 2017./2018. na svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli stipendije Sveučilišta u Splitu, koje će se održati u srijedu, 14. ožujka 2018., s početkom u 11 sati u multifunkcionalnoj dvorani u sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice, R. Boškovića 31.

Više o ovoj temi možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://www.unist.hr/novosti/najave-i-doga%C4%91anja/poziv-za-svecano-potpisivanje-ugovora-o-dodjeli-stipendije-sveucilista-u-splitu-105650


Lijep pozdrav,

Branimir Lela

 
Slika Lela Branimir
Podjela IAESTE stručni praksi
napisao/la Lela Branimir - Četvrtak, 15 Veljača 2018, 21:32
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

pozivaju se svi koji su se prijavili na natječaj za IAESTE stručnu praksu u inozemstvu da prisustvuju raspodjeli praksi koja će se održati u utorak, 20.02.2018. s početkom u 19:00h u dvorani A102 na FESB-u.  Na linku: https://drive.google.com/open?id=1ZC879GerJZdxENkXaUrWos-EW412rzq2 možete pronaći ovogodišnju ponudu praksi po smjerovima koje je lokalni odbor Split dobio. Podjela će biti provedena na način da će prva osoba na natječajnoj listi imati pravo prva birati između ponuđenih praksi na svom smjeru i tako redom dok god ima praksi za taj smjer. Ukoliko ne znate svoj plasman na listi isti možete provjeriti na linku: http://www.iaeste.hr/?p=2249. Također, ovim putem savjetuje se svima koji su se prijavili da dođu na raspodjelu bez obzira na rezultate natječaja jer uvijek netko ispred Vas može odustati iz određenih razloga i Vama ustupiti svoje  mjesto.

Za sve upite slobodno se obratite putem mail-a na adresu: split-outgoing@iaeste.hr  ili preko poruke na facebook-u.

 

Lijep pozdrav,

 

Branimir Lela

 
Slika Lela Branimir
Stručna praksa za studente preddiplomskih stručnih studija
napisao/la Lela Branimir - Utorak, 13 Veljača 2018, 09:11
 

 Poštovane kolegice i kolege,

 

u privitku možete pronaći popis voditelja stručne prakse imenovanih od strane Fakultetskog vijeća te broj ugovorenih stručni praksi s pravnim subjektima.

Svi studenti preddiplomskih stručnih studija, kojima je od tekuće akademske godine stručna praksa obvezna, trebaju se do ponedjeljka 19. veljače 2018. javiti voditeljima stručnih praksi na svojim studijima kojima će navesti potencijalne pravne subjekte, iz popisa u privitku, u kojima bi obavljali stručnu praksu.

Voditelji stručnih praksi će rasporediti studente sukladno njihovim željama i raspoloživom broju mjesta, a ukoliko za neki pravni subjekt ima više zainteresiranih od broja mjesta studenti će se rangirati prema postignutom uspjehu na studiju. Do 02. ožujka 2018. studenti će dobiti uputnice i kontakt osobe iz pravnog subjekta kojoj će se javiti prilikom početka obavljanja stručne prakse.

Pravilnik o stručnoj praksi možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://elearning.fesb.unist.hr/mod/folder/view.php?id=54749

 

Lijep pozdrav,

 

Branimir Lela

 
Slika Lela Branimir
Pomaknute rang-liste studenata koji su ostvarili pravo na STEM stipendiju
napisao/la Lela Branimir - Petak, 9 Veljača 2018, 14:53
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

obavještavam Vas kako su danas, u petak, 9. veljače 2018. godine, pomaknute rang-liste studenata koji su ostvarili pravo na STEM stipendiju. 

Rang-liste objavljene su na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr. Studenti putem svoje jedinstvene identifikacijske oznake mogu provjeriti svoje mjesto na rang-listi. Studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti primit će obavijest o ostvarivanju prava na državnu STEM stipendiju preko adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr. 

Ukoliko student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, mora najkasnije do 16. veljače 2018. do 12.00 h označiti izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja te upisati svoj IBAN žiro-računa. Prihvaćanje Uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora.

Ukoliko u navedenom roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju.

 

Lijep pozdrav,

 

Branimir Lela

 
Slika Lela Branimir
Natječaji za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu studija i stručne prakse
napisao/la Lela Branimir - Srijeda, 7 Veljača 2018, 12:43
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

u tijeku su natječaji za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu studija http://www.unist.hr/suradnja/programi/erasmus-plus/natjecaji/natjecaj-za-erasmus-mobilnost-studenata-u-svrhu-studija-u-ak-god-20182019-102571

i stručne prakse

http://www.unist.hr/suradnja/programi/erasmus-plus/natjecaji/natjecaj-za-erasmus-mobilnost-studenata-strucna-praksa-akgod-201718-91913

te natječaji za mobilnost studenata prema partnerskim zemljama: http://www.unist.hr/suradnja/programi/erasmus-plus/natjecaji

Povodom ovih natječaja, u suradnji s Info zonom i Gradom Splitom Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu organizira info dan u ponedjeljak, 12.2.2018. u 19 sati u prostorijama Info zone, Jerina 1:

https://www.facebook.com/events/183881528880740/ http://www.unist.hr/suradnja/programi/novosti/erasmus-info-dan-104538

Uz predstavljanje mogućnosti Erasmus+ za studente Sveučilišta u Splitu i savjete kako se uspješno prijaviti na otvorene natječaje, na info danu će predstavnici Grada Splita prezentirati novost: sufinanciranje putnih troškova studentima Sveučilišta u Splitu koji odlaze na Erasmus+ studijski boravak u 2018./2019., a imaju prebivalište u Splitu.

 

Lijep pozdrav,

 

Branimir Lela

 
Slika Lela Branimir
Odluka o dodjeli stipendija Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2017./2018.
napisao/la Lela Branimir - Ponedjeljak, 5 Veljača 2018, 13:28
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

Povjerenstvo za dodjelu Stipendija Sveučilišta u Splitu u postupku koji je pokrenut Natječajem Sveučilišta u Splitu za dodjelu Stipendije u akademskoj godini 2017./2018. od 22. prosinca 2017.g. donijelo je Odluku o dodjeli stipendija Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2017./2018.

Detaljno o Odluci možete pronaći na sljedećoj poveznici:

http://www.unist.hr/novosti/studentski-zivot/odluka-o-dodjeli-stipendija-sveucilista-u-splitu-u-akademskoj-godini-20172018-104512

 

Lijep pozdrav,

 

Branimir Lela