Preskoči najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Slika Lela Branimir
Studentska praksa u poslovnom subjektu SOLAR PROJEKT d.o.o.
napisao/la Lela Branimir - Nedjelja, 15 Listopad 2017, 11:20
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

tvrtka SOLAR PROJEKT d.o.o iz Splita nudi studentsku praksu na poslovima projektiranja elektroinstalacija studentima/studenticama Elektrotehnike i informacijske tehnologije (prednost smjer Elektrotehnika) s dobrim poznavanjem rada u MS Office i CAD programima. Uvjet je posjedovanje vlastitog prijenosnog računala.

Polaznici prakse bi sudjelovali u svima fazama izrade elektotehničkih projekata u zgradarstvu, industriji i prometu te projekata sunčanih elektrana.

Studentska praksa bi se odvijala u prostorijama SOLAR PROJEKT d.o.o., Poljička cesta 51, 21000 Split.

Molbe sa životopisom poslati na: info@solarprojekt.hr

 

Lijep pozdrav,

 

Branimir Lela

 
Slika Lela Branimir
Natječaj za dodjelu 10.000 državnih stipendija za akademsku godinu 2017./2018.
napisao/la Lela Branimir - Nedjelja, 15 Listopad 2017, 11:12
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja je raspisalo Natječaj za dodjelu 10.000 državnih stipendija za akademsku godinu 2017./2018. redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj upisanim na preddiplomskim sveučilišnim studijima, diplomskim sveučilišnim studijima, integriranim preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima, kratkim stručnim studijima, preddiplomskim stručnim studijima i specijalističkim diplomskim stručnim studijima, te studentima s invaliditetom i studentima bez odgovarajuće roditeljske skrbi upisanim na poslijediplomske sveučilišne studije.

Prijave na natječaj za dodjeljivanje državnih stipendija podnose se od 12. listopada do 6. studenoga 2017. godine (uključujući i 6. studenoga). Elektroničke prijave zatvaraju se u ponedjeljak, 6. studenoga 2017. u 12.00 sati.

Više o ovoj temi možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://mzo.hr/hr/natjecaj-za-dodjelu-10000-drzavnih-stipendija-za-akademsku-godinu-20172018.

 

Lijep pozdrav,

 

Branimir Lela

 
Slika Lela Branimir
Fotografiranje za X-ice
napisao/la Lela Branimir - Petak, 13 Listopad 2017, 14:19
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

brucoši i studenti koji dolaze s drugih visokih učilišta koji se još nisu fotografirali za X-ice, trebaju doći 17., 18. ili 19. listopada 2017. u računalni laboratorij A125 , od 09:00 do 11:00h, kako bi napravili fotografije.

Prilikom dolaska na fotografiranje molim Vas da pripremite OIB brojeve.


Lijep pozdrav


Branimir Lela

 
Slika Lela Branimir
Prezentacija stipendijskog programa „Internship programme of German Business for the countries of the Western Balkans“
napisao/la Lela Branimir - Četvrtak, 5 Listopad 2017, 23:14
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

ako ste student/ica završne godine ili ste nedavno diplomirali na nekom od studijskih programa Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, imate dobro znanje engleskog i/ili njemačkog jezika, te želite obogatiti svoje teorijsko znanje s praktičnim iskustvom u vodećim njemačkim kompanijama, posjetite Internet stranicu www.stipendienprogramm.de ili dođite osobno na prezentaciju stipendijskog programa koja će se održati u četvrtak 12.10.2017. godine s početkom u 14:30 u velikoj dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu (sjeverni toranj, 2. kat).

Link na Facebook stranicu: https://www.facebook.com/events/120056148679917

 

Lijep pozdrav,

 

Branimir Lela

 
Slika Torba Zvonimir
Korisnički računi - studenti prve godine
napisao/la Torba Zvonimir - Četvrtak, 5 Listopad 2017, 10:31
 

 Molimo studente koji su upisani u prvu godinu preddiplomskih i stručnih studija - brucoše - da se pridržavaju uputa vezanih za promjenu zaporke (passworda). Iako su upute uredno navedene na listićima koje su dobili pri upisu, a zatim ponovljene na ovim stranicama, dio studenata još uvijek nije promijenio zaporku, a neki to nisu učinili na propisani način. 

Jedini ispravan način za prvu promjenu zaporke AAI korisničkog računa je preko sučelja na adresi https://login.aaiedu.hr/promjenazaporke

 
Slika Lela Branimir
Informacije brucošima o potpornim službama Sveučilišta
napisao/la Lela Branimir - Ponedjeljak, 2 Listopad 2017, 21:04
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

u cilju lakšeg snalaženja i rješavanja problema tijekom studiranja, u dokumentu u privitku možete pronaći popis poveznica na najvažnije službe koje pružaju potporu studentima Sveučilišta u Splitu.

 

Lijep pozdrav,

Branimir Lela

 
Slika Lela Branimir
Raspored grupa za predavanja i auditorne vježbe za prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih i stručnih studija
napisao/la Lela Branimir - Ponedjeljak, 2 Listopad 2017, 20:50
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

u privitku se nalazi raspored grupa za predavanja i auditorne vježbe za prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih i preddiplomskih stručnih studija za zimski semestar u ak.god. 2017./2018.

 

Lijep pozdrav

 

Branimir Lela