FESB: Bakalarijada
Pomoć za Pretraži
 
 
Slika Lelas Damir
Bakalarijada
napisao/la Lelas Damir - Petak, 7 Prosinac 2012, 17:45
 

Poštovane  promovantice i promovanti ,

Fakultet elektotehnike, strojarstva i brodogradnje  i  Studenski zbor pozivaju vas na BAKALARIJADU  u Caffe bar “Plava kava”  13.12.2012.  s početkom u 22.00 sata.

U sklopu ovogodišnje promocije, Studenski zbor je organizirao zajedničku proslavu svih promovanata i njihovih prijatelja po super povoljnim uvjetima.  Cijena ulaznice je 100 kn po osobi i svi imaju pravo na otvorenu i neograničenu konzumaciju pića cijelu noć.

Ukoliko ima studenata koji su zainteresirani da se na sličan način organizira i MAGISTRIJADA, neka se jave najdalje do utorka 11.12.2012. na broj 095/5975-112 ili porukom na facebook profil Studentkog zbora FESB-a, kako bismo ovisno o zainteresiranosti mogli na vrijeme sve organizirati po sličnim uvjetima u subotu ili nedjelju.

Pozivamo sve slavljenike i njihove goste da se odazovu u što većem broju te svoju diplomu proslave skupa sa ostalim kolegama u ugodnom ambijentu.

Sve informacije možete dobiti u prostoriji A109 od ponedjeljka do srijede u vremenu od 10.00 h do 12.30 h. Prodaja karata i rezervacije počinju u ponedjeljak a prednost u popunjavanju mjesta imaju studenti koji se prije jave.

Vidimo se  u četvrtak  u Plave kave.