FESB: Software Startup Academy
Pomoć za Pretraži
 
 
Slika Lelas Damir
Software Startup Academy
napisao/la Lelas Damir - Petak, 7 Prosinac 2012, 17:52
 

Drage kolegice i kolege,

Svjesni ste činjenice da živimo u dinamičnom razdoblju punom izazova i prilika. Tehnologija postaje sve značajniji dio naših života i zahvaljujući tehnološkoj potpori lakše je nego ikad pokrenuti posao bez početne investicije u infrastrukturu. Uz dobru ideju, složan tim i nekoliko računala, objedinjavanjem tehnologije i obrazovanja, želimo vam pomoći da se izgradite u generaciju budućih stvaratelja i da svoje ideje pretvorite u stvarnost.

Dodatnom edukacijom i potporom želimo vam pomoći da podignete projekte na noge i dati vam priliku da se predstavite pred potencijalnim ulagačima. Osim tehnološkog obrazovanja, želimo vas educirati kako bi stekli poslovne i društveno-komunikacijske vještine. Dugoročno planiramo okupiti studente iz svih krajeva Hrvatske, u Osijeku, Puli, Rijeci, Splitu, Varaždinu, Zadru i Zagrebu te svake godine educirati više od 500 studenata kako bi bili spremni uhvatiti se u koštac s izazovima na tržištu rada.

Nositelji projekta su Microsoftovi inovacijski centri u Varaždinu i Splitu, Osijek Software City te zagrebački ured Microsofta uz partnerstvo Sveučilišta u Splitu, splitskog Ekonomskog fakulteta i Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Ureda za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu te Grada Splita, dok je partner projekta u Zagrebu udruga studenata BEST.

Sve vas koji ste zainteresirani za pokretanje vlastite tvrtke, razvoj softvera i razvoj startup projekata pozivamo da se već sada prijavite na Microsoftovu Akademiju za mlade softverske tvrtke, Software Startup Academy, klikom na adresu http://startup.msacademic.hr

Srdačan pozdrav