FESB: Poziv na predavanje o eZ Publish Summer Camp-u
Pomoć za Pretraži
 
 
Slika Lelas Damir
Poziv na predavanje o eZ Publish Summer Camp-u
napisao/la Lelas Damir - Ponedjeljak, 6 Svibanj 2013, 11:56
 
Predstavljanje mogućnosti sudjelovanja studenata FESB-a na eZ Publish Summer Camp održati će se u Splitu na FESB-u u petak dana 10.5.2013. u 12:00 sati u dvorani A302. Odabranim studentima FESB-a bit će omogućeno besplatno sudjelovanje tijekom sva tri dana trajanja SummerCamp-a koji se održava u Bolu na otoku Braču od 4. do 7. rujna 2013. godine. Informacije o prijavi na natječaj za dobivanje mogućnosti besplatnog sudjelovanja na eZ Publish Summer Camp će biti prezentirane na predavanju.
eZ Publish Summer Camp je međunarodna ljetna radionica o opensource web CMS (Content Management System) – eZ Publish sustavu koji predstavlja jedan od najboljih opensource sustava za upravljanje web sadržajem. Cjelokupan događaj će biti podijeljen na dio za napredne korisnike, te dio za početnike tijekom kojega studenti mogu steći osnovna znanja o korištenju ovog CMS sustava.
Na svjetskoj razini postoje stotine tisuća instalacija eZPublish sustava, a za primjer koristi ga: Financial Times, Heinz, European Space Agency, US DoD, SAT1, itd. Glavni organizator Summer Campa je tvrtka Netgen d.o.o. iz Zagreba koja je implementirala web projekte na eZ Publish CMS-u za mnoga domaća poduzeća i organizacije kao što su: Institut Ruđer Bošković, Iskon, B.net, Vipnet, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu i Splitu, časopis Vidi, itd.
Više informacija o samom eZ Publish Summer Camp-u se može naći na: