FESB: Studentska udruga ESN
Pomoć za Pretraži
 
 
Slika Lelas Damir
Studentska udruga ESN
napisao/la Lelas Damir - Srijeda, 28 Kolovoz 2013, 10:22
 

Studentska udruga ESN Split će početkom (n)ove akademske godine vršiti regrutaciju novih članova te vas zato žele upoznati sa svojim radom kako biste mogli razmisliti o eventualnom učlanjenju u ovu studentsku udrugu.

 

Što je to ESN Split?

 

ESN Split je neprofitna studentska dobrovoljna organizacija koja je osnovana u travnju 2012. Njena misija je pomoći stranim studentima u Splitu pri prilagodbi na hrvatsku kulturu, pomoći im s jezikom i društvenim životom organiziranjem raznih društvenih i kulturnih događanja (izleti, obilazak grada, sastanci, zabave, izložbe, tematske međunarodne večere...).
Drugi dio njihove misije je pomoći domaćim studentima koji idu na razmjenu ili praksu s pripremama za njihov boravak u inozemstvu.

ESN-ov buddy sustav

ESN Split organizira buddy sustav za studente na razmjeni koji dolaze studirati ili na praksu u Splitu. Buddy je hrvatski student koji pomaže prije i tijekom programa razmjene u Splitu. Pruža sve informacije koje studentima na razmjeni mogu zatrebati (o kulturi, noćnom životu i sl.).
Svim studentima koji zatraže buddyja bude dodijeljen jedan hrvatski student od strane ESN-a.

 

Ako imate kakvo pitanje ili se želite priključiti udruzi ESN Split, pošaljite im e-mail na esn.split@gmail.com ili ih kontaktirajte putem Facebooka (https://www.facebook.com/pages/ESN-Split/249221911881127)