FESB: Mechanical Engineering for Catalogue - 2. studentska radionica
Pomoć za Pretraži
 
 
Slika Lelas Damir
Mechanical Engineering for Catalogue - 2. studentska radionica
napisao/la Lelas Damir - Četvrtak, 8 Svibanj 2014, 09:37
 

Poštovani,


sutra u petak 09. svibnja 2014. s početkom u 9:00h u dvorani A101 će se održati 2. radionica namijenjena studentima strojarstava u okviru Mechanical Engineering for Catalogue.
Projekt ME4CataLOgue provodi se u sklopu IV. komponente IPA programa „Daljnji razvoj i provedba Hrvatskog kvalifikacijskoga okvira (HKO)“.
Prepoznat je kao iznimno važan projekt koji kao projektne partnere okuplja sve visokoobrazovne institucije iz područja strojarstva u Hrvatskoj. Najvažniji ishod ovog projekta bit će katalog kvalifikacija u polju strojarstva u Hrvatskoj, a jedan od ciljeva je kroz trajanje projekta educirati studente, nastavno osoblje i širu javnost o prednostima primjene HKO.

Cilj radionice je motiviranje studenta na aktivno sudjelovanje u narednim projektnim aktivnostima (npr. utjecaj na razvoj standard kvalifikacija preko predstavnika studenata u Koordinacijskom odboru, organiziranje i sudjelovanje na studentskom seminaru, tribini, sudjelovanje na međunarodnoj stručnoj konferenciji u okviru projekta, sudjelovanje na događanjima prezentiranja ciljeva, očekivanih i ostvarenih rezultata projekta, itd.) te kroz pozitivne primjere, prepoznati viziju i mogućnosti zajedničkog suradničkog načina rada, potaknuti participativnost te na primjeru radionice pokazati snagu zajedničkog promišljanja.

U privitku možete pronaći raspored događanja.
Definiranje kataloga kvalifikacija iznimno je važno kako za kvalitetu studija tako i za prepoznatljivost kvalifikacija na tržištu rada.

Molimo studente strojarstva da svojim sudjelovanjem učine ovu radionicu uspješnom.


Srdačno,

Damir Lelas