FESB: Upisi u više godine, te prvu godinu diplomskih studija
Pomoć za Pretraži
 
 
Slika Lelas Damir
Upisi u više godine, te prvu godinu diplomskih studija
napisao/la Lelas Damir - Petak, 12 Rujan 2014, 11:30
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

upisi u više godine svih studija, te prvu godinu diplomskih studija će trajati od sutra 09. rujna 2014. do petka 26. rujna 2014!


 - Upisi u prvu godinu diplomskih studija se obavljaju na šalteru Studentske službe, a potrebne korake za upis možete pronaći na poveznici:

https://www.fesb.hr/upisi/diplomski

 

- Upisi u više godine preddiplomskih, stručnih i diplomskih studija se obavljaju online na adresi https://upisi.fesb.hrIznimka je da studenti stručnih studija koji su na početku tekuće ak. godine 2013./14. nastavili studij na programu od 180 ECTS bodova, a do tada su pohađali studij u trajanju od 150 ECTS bodova, upise u više godine trebaju obavljati isključivo na šalteru Studentske službe.


Upis se sastoji od nekoliko koraka na kojima sustav pomaže u točnom odabiru predmeta i ECTS bodova. Na početku upisa sustav prikazuje predmete tekuće godine koje je potrebno pregledati.

 

Jedino ako su svi položeni predmeti ispravno navedeni, student nastavlja proces, a ako nisu, treba prekinuti proces upisa i obratiti se predmetnom nastavniku.

 

Nakon obavljenog online upisa, Studentskoj službi je potrebno donijeti potvrdu o plaćenoj upisnini.

 

Studenti koji imaju papirnati indeks moraju ga zajedno s uplatnicom predati na šalteru Studentske službe radi unošenja upisanih predmeta.

 

Svi studenti predaju ispunjeni i potpisani obrazac "Izjava o suglasnosti za pohranu i javnu objavu završnog i/ili diplomskog rada" (koji se može isprintati iz sustava eUpisi ili ispuniti na šalteru Studentske službe).


Podsjećam da studenti koji su temeljem odluke o načinu plaćanja participacije u troškovima studija dužni prilikom upisa donijeti potvrdu o uplati participacije neće moći obaviti upis bez predoćenja potvrde o uplati. Detalje o načinu plaćanja participacije možete pronaći na poveznici:

 

https://elearning.fesb.unist.hr/mod/forum/discuss.php?d=27920

 

Srdačno,

Damir Lelas