FESB: Postani član DUMP-a. "Mala škola hardvera"
Pomoć za Pretraži
 
 
Slika Lelas Damir
Postani član DUMP-a. "Mala škola hardvera"
napisao/la Lelas Damir - Petak, 28 Studeni 2014, 07:38
 

DUMP Udruga mladih programera vas poziva na predstavljanje novog programa pripravništva – DUMP Internship. Program je namijenjen svim entuzijastima koji će se kroz niz aktivnosti programa upoznati sa zanimljivim područjima od programiranja i dizajna, preko fotografiranja, obrade videa i audio materijala, pa sve do marketinga i prezentacijskih vještina. A oni najvrjedniji koji završe program imaju priliku postati DUMP članovi i nastaviti raditi na atraktivnim projektima.

 

Predstavljanje programa će biti u subotu, 6.12. na FESB-u, u dvorani A101 s početkom u 17 sati.

 

Svi zainteresirani su pozvani na predstavljanje programa gdje će dobiti više informacija o programu, što se sve krije pod nazivom DUMP Internship i kako se uključiti.

 

Više informacija o DUMP-u i samom programu možete pronaći na portalu www.dump.hr

 

DUMP Udruga mladih programera vas poziva na novi ciklus predavanja pod nazivom „Mala škola hardvera“. Ciklus je namijenjen svima koji se interesiraju za računalni hardver, a sastojat će se od 3 predavanja. Prvo predavanje će biti u nedjelju u 17 sati, a ostala dva subotom u 17 sati. Predavanja su u potpunosti besplatna, nisu usmjerena nekom određenom uzrastu i  nije potrebno nikakvo predznanje. Prvo predavanje će se održati u nedjelju, 07.12.2014. na FESB-u, dvorana A101.

 

Vrijeme održavanja: nedjelja, 07. prosinca 2014. u 17:00 (a sljedeća dva tjedna subotom u 17 sati)

Mjesto održavanja: FESB, dvorana A101

 

Snimke prijašnjih predavanja dostupne su na dumpovom youtube kanalu.

Više informacija o predavanjima potražite na portalu www.dump.hr.

E-mail: info@dump.hr