FESB: Upisi u više godine, te prvu godinu diplomskih studija
Pomoć za Pretraži
 
 
Slika Lelas Damir
Upisi u više godine, te prvu godinu diplomskih studija
napisao/la Lelas Damir - Utorak, 8 Rujan 2015, 16:37
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

upisi u više godine svih studija, te prvu godinu diplomskih studija će trajati od sutra 09. rujna 2015. do petka 25. rujna 2015!


 - Upisi u prvu godinu diplomskih studija se obavljaju na šalteru Studentske službe, a potrebne korake za upis možete pronaći na poveznici:

https://www.fesb.unist.hr/upisi/diplomski

 

- Upisi u više godine preddiplomskih, stručnih i diplomskih studija se obavljaju online na adresi https://upisi.fesb.unist.hr/

 

Upis se sastoji od nekoliko koraka na kojima sustav pomaže u točnom odabiru predmeta i ECTS bodova. Na početku upisa sustav prikazuje predmete tekuće godine koje je potrebno pregledati.

 

Jedino ako su svi položeni predmeti ispravno navedeni, student nastavlja proces, a ako nisu, treba prekinuti proces upisa i obratiti se predmetnom nastavniku.

 

Nakon obavljenog online upisa, Studentskoj službi je potrebno donijeti potvrdu o plaćenoj upisnini.

 

Studenti koji imaju papirnati indeks moraju ga zajedno s uplatnicom predati na šalteru Studentske službe radi unošenja upisanih predmeta.

 

Ako zbog bilo kojeg razloga predviđeni online upis u više godine nije moguće realizirati, upis je potrebno napraviti na Studentskoj službi.

 

Srdačno,

Damir Lelas