FESB: Lista prigovora, ukupna i konačna lista dobitnika državne stipendije za 2016. godinu
Pomoć za Pretraži
 
 
Slika Lela Branimir
Lista prigovora, ukupna i konačna lista dobitnika državne stipendije za 2016. godinu
napisao/la Lela Branimir - Petak, 13 Svibanj 2016, 14:59
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je liste kandidata za svaku kategoriju državne stipendije kojima je prihvaćen prigovor na temelju razmotrenih prigovora na privremene rezultate te ukupnu i konačnu listu dobitnika za svaku kategoriju državne stipendije na temelju privremenih rezultata.

Mole se studenti kojima je prihvaćen prigovor te odobrena državna stipendija da otvore žiroračune u najbližoj poslovnici Privredne banke Zagreb d.d. najkasnije do 17. svibnja 2016. godine kako bi se mogli ažurirati podatci o žiroračunima. 

Izvješćuju se studenti, dobitnici državne stipendije koji se nalaze na ukupnoj i konačnoj listi dobitnika, da će Ministarstvo izraditi ugovore o dodjeli državne stipendije te će ugovori biti dostupni za preuzimanje u Sustavu državnih stipendija u koji se studenti, kao i prilikom prijave na natječaj za državnu stipendiju, prijavljuju preko svojih AAI korisničkih računa.

Ugovore o dodjeli državne stipendije kojima se uređuju prava i obveze Ministarstva i studenta potpisat će i ovjeriti Ministarstvo te će se preuzimati u elektroničkome obliku u PDF formatu.

Studentima će nakon postavljanja ugovora za preuzimanje biti poslana poruka na adresu e-pošte.

Obveza studenata je da nakon preuzimanja te ispisa jedan vlastoručno potpisani primjerak ugovora dostave poštom na adresu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38, Zagreb, u roku od 5 dana od dana obavijesti o preuzimanju ugovora putem e-pošte.

Više o ovoj temi može se pronaći na poveznici: http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=14585&sec=1933

 

Lijep pozdrav

 

Branimir Lela