FESB: Izborni predmeti - studentska anketa
Pomoć za Pretraži
 
 
Slika Lela Branimir
Izborni predmeti - studentska anketa
napisao/la Lela Branimir - Ponedjeljak, 6 Lipanj 2016, 09:57
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

na poveznici https://anketa.fesb.hr nalazi se anketa za odabir izbornih predmeta u narednoj akademskoj godini. Mole se svi studenti, koji iduće ak. god. upisuju izborne predmete (studenti druge i treće godine preddiplomskih sveučilišnih studija, studenti prve i druge godine stručnih studija, te studenti prvih godina diplomskih studija), da najkasnije do ponedjeljka, 13. lipnja 2016. do 24:00 h, popune anketu!


Kako bi se olakšao odabir izbornih kolegija u anketi, na e-learning portalu https://elearning.fesb.unist.hr/course/view.php?id=883 nalazi se detaljan opis izbornih kolegija svih studijskih programa u idućoj ak. god.

Također, na poveznici https://elearning.fesb.unist.hr/course/view.php?id=882 , može se pronaći detaljan opis svih studijskih programa, kao i njihove skraćene verzije u obliku prezentacija.

Izborni predmeti za koje se ne javi dovoljan broj zainteresiranih studenata, iduće se akademske godine neće održavati i neće biti u ponudi prilikom upisa!

Za studente druge godine preddiplomskog studija Elektrotehnike i informacijske tehnologije prezentacija usmjerenja na istom studiju, održati će se u srijedu 08. lipnja 2016. u dvorani A102 s početkom u 11:00 sati. 

Za studente treće godine preddiplomskog studija Strojarstva prezentacija usmjerenja na diplomskom studiju Strojarstva, održati će se u utorak 07. lipnja 2016. u dvorani A101 s početkom u 14:00 sati. 

 

Lijep pozdrav,


Branimir Lela