Najnovije vijesti

Studentsko vrednovanje rada stručnih i administrativnih službi te drugih vidova studentskog života u akademskoj godini 2020./2021.

 
Picture of Tea Marasović
Studentsko vrednovanje rada stručnih i administrativnih službi te drugih vidova studentskog života u akademskoj godini 2020./2021.
by Tea Marasović - Subota, 1 Svibanj 2021, 7:20
 

Sveučilište u Splitu u sklopu svojih aktivnosti vezanih za osiguravanje kvalitete provodi i anketu, odnosno studentsko vrednovanje rada stručnih i administrativnih službi te drugih vidova studentskog života. Anketom se želi utvrditi zadovoljstvo studenata radom stručnih i administrativnih službi te zadovoljstvo različitim vidovima studentskog života (infrastruktura sastavnice, knjižnica i prostor za učenje sastavnice, Sveučilišna knjižnica, studentska referada, uprava sastavnice, studentski zbor sastavnice, studentski smještaj, studentska prehrana, kulturno-umjetnički sadržaji, sport i rekreacija, zdravstvena zaštita, međunarodna suradnja i ured za osobe sa posebnim potrebama) kako bi se ukazalo na potrebe i mogućnosti poboljšanja kvalitete rada stručnih i administrativnih službi te organizacije i realizacije ostalih vidova studentskog života.

Vrednovanjem su obuhvaćeni svi studenti preddiplomskih, diplomskih i integriranih studijskih programa, izuzev studenata završnih godina studija. Anketa se provodi elektroničkim putem u obliku upitnika kojega je potrebno ispuniti. Poruke s poveznicom za pristupanje anketnom upitniku ovih su dana poslane na adrese elektroničke pošte svih studenata na koje se anketa odnosi. Nakon otvaranja poveznice i završetka ispunjavanja anketnog upitnika potrebno je stisnuti gumb "Submit" i potom odabrati "U redu". Anketa će biti otvorena sve do 21. lipnja, a može ju se ispuniti na stolnom ili prijenosnom računalu, mobilnom telefonu, od kuće ili bilo koje druge lokacije. Anketa je u potpunosti anonimna i dobrovoljna! Rezultate do sada provedenih anketa moguće je pronaći na mrežnim stranicama Sveučilišta u Splitu.