FESB: Upisi u više godine, te prvu godinu diplomskih studija
Pomoć za Pretraži
 
 
Slika Lela Branimir
Upisi u više godine, te prvu godinu diplomskih studija
napisao/la Lela Branimir - Ponedjeljak, 12 Rujan 2016, 13:09
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

upisi u više godine svih studija, te prvu godinu diplomskih studija će trajati od srijede 14. rujna 2016. do petka 30. rujna 2016!

 - Upisi u prvu godinu diplomskih studija se obavljaju na šalteru Studentske službe, a potrebne korake za upis možete pronaći na poveznici:

https://www.fesb.unist.hr/upisi/diplomski

- Upisi u više godine preddiplomskih, stručnih i diplomskih studija se obavljaju online preko poveznice:

https://upisi.fesb.unist.hr/

Upis se sastoji od nekoliko koraka na kojima sustav pomaže u točnom odabiru predmeta i ECTS bodova. Na početku upisa sustav prikazuje predmete tekuće godine koje je potrebno pregledati.

Jedino ako su svi položeni predmeti ispravno navedeni, student nastavlja proces, a ako nisu, treba prekinuti proces upisa i obratiti se predmetnom nastavniku.

Nakon obavljenog online upisa, Studentskoj službi je potrebno donijeti potvrdu o plaćenoj upisnini.

Studenti koji imaju papirnati indeks moraju ga zajedno s uplatnicom predati na šalteru Studentske službe radi unošenja upisanih predmeta.

Ako zbog bilo kojeg razloga predviđeni online upis u više godine nije moguće realizirati, upis je potrebno napraviti na Studentskoj službi.

U cilju omogućavanja bržih i točnijih upisa, u sustavu FESB Nastava (https://nastava.fesb.unist.hr/nastava/studiji/135/god/1) mogu se pronaći detalji (kao i preduvjeti koje je potrebno ispuniti za upis pojedinog kolegija) za sve kolegije na svim studijima u ak. godini 2016./2017.

 

Lijep pozdrav

 

Branimir Lela