Najnovije vijesti

Anketa za odabir izbornih kolegija

 
Picture of Tea Marasović
Anketa za odabir izbornih kolegija
by Tea Marasović - Petak, 11 Lipanj 2021, 9:15
 

Na naslovnoj stranici e-Learning portala nalazi se poveznica na anketu za odabir izbornih predmeta koji će se izvoditi u narednoj akademskoj godini. Mole se svi studenti, koji će u idućoj akademskoj godini upisivati izborne predmete (studenti koji su u ovoj akademskoj godini upisani u drugu ili treću godinu preddiplomskih sveučilišnih studija, studenti koji su u ovoj akademskoj godini upisani u prvu ili drugu godinu preddiplomskih stručnih studija te studenti koji su u ovoj akademskoj godini upisani u prvu godinu diplomskih studija), da najkasnije do četvrtka, 10. lipnja, do 24:00 sata, ispune anketu!

Kako bi se olakšao odabir izbornih kolegija u anketi, unutar e-kolegija Prezentacije izbornih kolegija na e-Learning portalu nalazi se detaljan opis izbornih kolegija svih studijskih programa u idućoj akademskoj godini. Kao dodatna pomoć pri ispunjavanju ankete detaljan opis svih studijskih programa može se pronaći i na sljedećoj poveznici.

Izborni predmeti za koje se ne javi dovoljan broj zainteresiranih studenata, iduće akademske godine se NEĆE izvoditi i NEĆE biti u ponudi prilikom upisa!