FESB: Prvi međuispit u ak. godini 2019./2020.
Pomoć za Pretraži
 
 
Slika Lela Branimir
Prvi međuispit u ak. godini 2019./2020.
napisao/la Lela Branimir - Utorak, 7 Travanj 2020, 09:26
 

Poštovane kolegice i kolege,kalendarom nastavnog procesa za ak. god. 2019./2020. predviđeno je da se od 20. travnja do 30. travnja 2020. održe prvi međuispiti, a s obzirom na izvanrednu situaciju u nastavnom procesu izazvanu koronavirusom međuispite bi trebalo održavati na daljinu.

Kako na svim kolegijima nisu uspostavljeni preduvjeti za uspješno i vjerodostojno održavanje međuispita na daljinu ovim putem Vas obavještavam da će se prvi međuispit održati na daljinu samo za kolegije koji su navedeni u tablici u privitku.

Za ostale kolegije prvi međuispit se neće održati na daljinu u predviđenom terminu, a kada i hoće li se održati ovisit će o razvoju situacije s koronavirusom i uputama  Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Za kolegije na kojima se ne provedu međuispiti primjenjivat će se apsolutni način ocjenjivanja, te će ti kolegiji imati dva ispitna termina u ljetnom ispitnom roku i dva ispitna termina u jesenskom ispitnom roku.

Za sve kolegije nastava će se nastaviti održavati na daljinu i u periodu koji je predviđen za prvi međuispit.

Na kolegijima na kojima će se na daljinu održati prvi međuispit isti će se organizirati u terminu predavanja ili u nekom drugom terminu prema dogovoru studenata i nastavnika.

Hvala na razumijevanju i lijep pozdrav, 

 

Branimir Lela