FESB: Odrađivanje laboratorijskih vježbi u prostorijama Fakulteta
Pomoć za Pretraži
 
 
Slika Lela Branimir
Odrađivanje laboratorijskih vježbi u prostorijama Fakulteta
napisao/la Lela Branimir - Subota, 2 Svibanj 2020, 12:30
 

Poštovane kolegice i kolege,

 

u skladu s epidemiološkom situacijom u Republici Hrvatskoj, uputama Središnjeg stožera civilne zaštite o popuštanju donesenih mjera o radu na fakultetima, te dopisa rektora Sveučilišta u Splitu, ovim putem Vas obavještavam da se od 11. svibnja 2020. planira početi s izvođenjem laboratorijskih vježbi u prostorijama Fakulteta uz poštivanje potrebnih zaštitnih mjera. Kao bi se osiguralo poštivanje svih preporučenih normi od strane Središnjeg stožera civilne zaštite RH, sljedeći tjedan bi epidemiolozi Splitsko-dalmatinske županije trebali pregledati sve laboratorije na Fakultetu u kojima će se održavati vježbe, te donijeti preporuke o potrebnim mjerama zaštite. U skladu s tim preporukama nastavnici će, putem službenih komunikacijskih kanala, obavijestiti studente o datumu početka laboratorijskih vježbi, te će termine vježbi unijeti u elektronički sustav FESB Raspored.

U privitku se nalazi lista kolegija na kojima se planira odrađivanje laboratorijskih vježbi u prostorijama Fakulteta, dok će se na ostalim kolegijima vježbe i dalje odvijati na daljinu.

Na svim kolegijima predavanja će se do kraja semestra odvijati na daljinu.

Također, mole se svi studenti koji su trenutno izvan Republike Hrvatske, a trebali bi od 11. svibnja 2020. pohađati laboratorijske vježbe u prostorijama Fakulteta, da na email dekanat@fesb.hr pošalju informaciju o svom trenutnom boravku izvan RH, a sve kako bi se za te studente moglo organizirati pohađanje vježbi nakon povratka u RH.

 

Lijep pozdrav,

 

Branimir Lela