Najnovije vijesti

Slanje prvih e-poruka za provjeru podataka u svrhu dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2021./2022.

 
Picture of Tea Marasović
Slanje prvih e-poruka za provjeru podataka u svrhu dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2021./2022.
by Tea Marasović - Ponedjeljak, 25 Listopad 2021, 7:14
 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti uputilo je obavijest s uputama za provjeru podataka. Obavijesti su poslane danas na studentske adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr u svrhu provedbe dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2021./2022.

Provjera podataka traje od ponedjeljka, 25. listopada 2021. godine do utorka, 2. studenog 2021. godine do 12:00 sati.

Ispravnost svojih podataka o broju ECTS-a i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature, provjeravate na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/. U navedenu aplikaciju prijavljujete se vlastitim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Svim studentima bit će ujedno dodijeljena jedinstvena identifikacijska oznaka kojom će nakon objave rang-listi moći utvrditi svoju mjesto na rang-listi.

Primijetite li da vaši podaci o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena u aplikaciji nisu ispravni, u svrhu ispravka podataka žurno se javite studentskoj službi. Ako podaci ne budu ispravljeni do propisanoga roka, smatrat će se ispravnima te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste.

Ako primijetite da u aplikaciji nisu ispravno navedeni podaci o rezultatima državne mature, možete se obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte stem-stipendije@mzo.hr.

U slučaju da na svoju adresu elektroničke pošte unutar sustava AAI@EduHr iz nekog razloga ne zaprimite predmetnu obavijest, napominjem da ona nije preduvjet za konkuriranje za državnu STEM stipendiju te svi vi, neovisno o zaprimanju e-poruke, možete do utorka, 2. studenog 2021. godine do 12:00 sati, provjeriti svoje podatke na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/.

Za sve ostale informacije možete se obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte stem-stipendije@mzo.hr, a preporučujem vam i da redovito pratite mrežnu stranicu Ministarstva znanosti i obrazovanja, mrežnu stranicu projekta http://stem.mzo.hr/ te službenu Facebook stranicu Državne STEM stipendije.