Najnovije vijesti

U tijeku su prijave za prvi zimski DEPT bootcamp, BRRRRcamp!

 
Picture of Tea Marasović
U tijeku su prijave za prvi zimski DEPT bootcamp, BRRRRcamp!
by Tea Marasović - Ponedjeljak, 6 Prosinac 2021, 7:22
 

Nakon izvrsnih povratnih informacija polaznika koji su već odrađivali ljetnu praksu, u tvrtki DEPT Hrvatska početak 2022. godine odlučili su posvetiti intenzivnom osposobljavanju mladih IT stručnjaka. U tu svrhu po prvi put organiziraju zimski bootcamp BRRRRcamp u Zagrebu i Splitu, namijenjen mladim developerima i QA specijalistima.

Bootcamp bi predvidivo trebao trajati nešto više od 2 mjeseca, a planirani početak je 10. siječnja iduće godine. Praktikanti će imati priliku raditi s najboljima, steći nove vještine i nezamjenjiva znanja. Na tom uzbudljivom i zanimljivom putovanju pratit će ih najmanje dva stručna mentora uz koje će rješavati niz izazova koji simuliraju realne scenarije.

Učenje kroz rad (engl. learning by doing) najučinkovitiji je pristup usvajanju novih znanja i zato će studenti koji se pridruže u ekipama proći kroz sve faze rada na IT projektu. Osim tehničkih vještina, polaznici će savladati i vještine poput timskog rada i nošenja s konstruktivnom “kritikom” na pravi način.

Na praksu se mogu prijaviti svi proaktivni i entuzijastični studenti završnih godina fakulteta IT usmjerenja. Iskustvo nije nužno i presudno, ali svima koji ga imaju svakako ide u prilog. U slučaju da zaljubljenike u IT, i one koji će to tek postati, ove informacije nisu zainteresirale, mogla bi ih privući činjenica da je praksa plaćena, a za one najbolje postoji i mogućnost zaposlenja po završetku prakse.

Pozivaju se svi zainteresirani da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i izbruse svoja praktična znanja! Prijave se zaprimaju do 12. prosinca 2021. godine na denis.povijac@deptagency.com ili croatia@deptagency.com uz životopis i kratki opis dosadašnjeg iskustva. U najbržem roku dobit ćete odgovor i poziv na upoznavanje! Oni neodlučni na sljedećoj poveznici mogu pročitati iskustva nekih od dosadašnjih polaznika.