Najnovije vijesti

Dizajnom za dobre stvari

 
Picture of Tea Marasović
Dizajnom za dobre stvari
by Tea Marasović - Četvrtak, 13 Siječanj 2022, 7:21
 

Tvrtka Kaufland Hrvatska k.d., kao društveno odgovorna kompanija, puno pažnje posvećuje projektima kojima se nastoji pozitivno utjecati na društvo i lokalne zajednice, s posebnim naglaskom na zdravlje, djecu i okoliš.

Tim povodom, pokrenuli su natječaj „Dizajnom za dobre stvari“ kojem je cilj potaknuti studente da svojim idejama i kreativnim rješenjima doprinesu popularnosti višekratnih platnenih vrećica i posljedično manjoj upotrebi plastičnih vrećica te smanjenju plastičnog otpada.

U natječaju mogu sudjelovati svi studenti stariji od 18 godina koji su ujedno građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Ukoliko ispunjavaju ove uvjete, studenti svoj prijedlog dizajna i grafičkog rješenja (načinjen prema pravilima navedenim u natječaju) mogu prijaviti na www.kaufland.hr/dizajnomzadobrestvari.

Četiri najbolje ocijenjena grafička rješenja bit će otisnuta na platnene vrećice koje će se prodavati u svim trgovinama tvrtke Kaufland u Republici Hrvatskoj. Osim toga, svaki od četiri pobjednika dobiva računalo MacBook Pro!

Natječaj je otvoren od 13. do 26. siječnja 2022. godine. Svi detalji natječaja opisani su u Pravilima koja se nalaze u privitku.