Najnovije vijesti

Otvorene su prijave za natjecanje LUMEN Development!

 
Picture of Tea Marasović
Otvorene su prijave za natjecanje LUMEN Development!
by Tea Marasović - Petak, 21 Siječanj 2022, 7:55
 

Koliko puta ste se našli u situaciji gdje ste poželjeli da postoji aplikacija koja bi vam olakšala svakodnevicu? Imate ideju i okupili ste ekipu, ali ne znate od kuda krenuti? Krenite od LUMEN Development natjecanja. 

LUMEN Development najveće je i jedino takvo studentsko natjecanje u izradi web i mobilnih aplikacija u Republici Hrvatskoj i regiji, koje organizira studentska udruga eStudent.

Studenti u ekipama od 2 do 4 člana na konkretnom slučaju, koji zadaju predstavnici akademske zajednice i partnera, trebaju pokazati svoje programerske, dizajnerske i prezentacijske vještine. Ovogodišnjih partneri natjecanja su tvrtke: 2e Systems, AVL, Axilis, Barrage, Decode, phishAR, Photomath, Rimac Automobili, Span, Undabot, Agency04, Ars Futura, Asseco SEE, FIVE, Little Code i mStart.

Sudjelovanjem na natjecanju, osim iskustva i novih poznanstava, sudionici imaju priliku istaknuti se i na tržištu rada. Tijekom natjecanja bit će organizirane radionice, ali i konzultacije od strane partnera koje sudionicima mogu biti od velike pomoći tijekom izrade aplikacije. Za one najbolje osigurane su i novčane nagrade: prvoplasirana ekipa osvaja 15.000 kn, drugoplasirana 10.000 kn te trećeplasirana 5.000 kn, a tu je i nagrada za najbolju prezentaciju u iznosu od 1.000 kn.

Prijaviti se mogu svi studenti iz Republike Hrvatske, ali i regije. Ako volite raditi sami, možete se prijaviti i samostalno, a za one čiji prijatelji ne dijele želju za sudjelovanjem postoji mogućnost pripajanja nekoj ekipi.  

Prijave traju sve do 4. veljače 2022. godine, a primaju se putem sljedeće poveznice. Želiš li saznati više informacija o natjecanju ili o samoj Udruzi eStudent, posjeti njihove mrežne stranice ili društvene mreže: Facebook, Instagram i LinkedIn.