Najnovije vijesti

UniStart studentska poduzetnička praksa

 
Picture of Tea Marasović
UniStart studentska poduzetnička praksa
by Tea Marasović - Srijeda, 16 Ožujak 2022, 12:50
 

Sveučilište u Splitu poziva sve zainteresirane studente i studentice da prisustvuju promociji programa UniStart studentska poduzetnička praksaTijekom događanja predstavnici NetHub akceleratora upoznat će sve nazočne s programom studentske poduzetničke prakse. Događanju će prisustvovati prof. dr. sc. Katarina Vukojević s Medicinskog fakulteta u Splitu i izv. prof. dr. sc. Ivo Andrić s Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu, koji će predstaviti poslovne probleme na kojima će raditi ekipe studenata te će iznijeti svoja iskustva sa sudjelovanja na radionici "Design sprint". 

Događanje će se odviti u tjednu kada se održavaju i ostala tematski povezana događanja u okviru Dana karijera i nastavnih baza 2022. Predviđeno trajanje događanja je sat vremena, a moguće je sudjelovati u jednom od dva ponuđena termina:

  • 21. ožujka 2022. godine, s početkom u 14:00 sati u Multimedijalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu, na adresi Ulica Ruđera Boškovića 31; te
  • 24. ožujka 2022. godine, s početkom u 16:15 sati u amfiteatru Sveučilišnog odjela za stručne studije, na adresi Kopilica 5.