Najnovije vijesti

Prijavi se na Hack4Split 2022 i učini svoju zajednicu boljim mjestom za život!

 
Picture of Tea Marasović
Prijavi se na Hack4Split 2022 i učini svoju zajednicu boljim mjestom za život!
by Tea Marasović - Utorak, 22 Ožujak 2022, 11:14
 

Ostalo je još jako malo vremena do završetka prijava za ovogodišnji društveni hackathon Hack4Split.

Pozivaju se svi zainteresirani, neovisno o obrazovanju i zanimanju, da se prijave na hackathon i doprinesu rješavanju problema u našoj lokalnoj zajednici, a sve to kroz prizmu UN ciljeva održivog razvoja. Hack4Split je dvodnevno natjecanje usmjereno rješavanju društvenih problema te osmišljavanju društvenih inovacija i društveno korisnih rješenja. 

Rješenje koje želite razviti može biti društveno-korisnog, humanističkog, tehnološkog ili inženjerskog karaktera, dakle nema ograničenja niti unaprijed postavljenog okvira, bitno je samo da se primjenom doprinosti postizanju jednog od UN ciljeva održivog razvoja.

Imate li ideju koja bi unaprijedila život u zajednici, ali nemate ekipu ili platformu za predstaviti svoju ideju? Možda se želite angažirati oko rješenja nekog od gorućih problema vaše lokalne zajednice? Upoznajte se s raznim UN ciljevima održivog razvoja i prijavite se na Hack4Split. Prijave se vrše putem sljedeće poveznice, a primaju se zaključno do subote, 26. ožujka 2022. godine, u 23:59 sati!

Najbolje ekipe očekuju razne korisne nagrade i novčani fond za daljnji razvoj, a organizaciju hackathona su sponzorstvom poduprijeli Dobar tek, Wolt, ZIP Line Split, SmartNinja Hrvatska, Mirakul edukacijski centar, OTP banka d.d. i The Daltonist Craft Bar.

Hack4Split će se održati 9. i 10. travnja 2022. godine, a organiziraju ga Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu. Partneri u organizaciji su Ensoco, Split Tech City i Digital Nomad Associaton Croatia.