Najnovije vijesti

Otvorene prijave za sudjelovanje u programu studentske poduzetničke prakse UniStart

 
Picture of Tea Marasović
Otvorene prijave za sudjelovanje u programu studentske poduzetničke prakse UniStart
by Tea Marasović - Utorak, 29 Ožujak 2022, 9:53
 

Volite izazove, a uz to ste i studenti? Onda je ovo poziv za vas! Želite se okušati u poduzetništvu, ali možda nemate ideju ili ekipu? Sveučilište u Splitu s velikim zadovoljstvom vas poziva da se pridružite programu studentske poduzetničke prakse UniStart!

Što možete očekivati od ovog programa?

Na samom početku programa formirat će se interdisciplinarne ekipe studenata, a svaka ekipa odabrat će jednu od dvije ponuđene teme:

  • Integracija zdravstvene i socijalne skrbi za stariju populaciju u nerazvijenijim i manje dostupnim mjestima 
  • Male infrastrukturne investicije za pristupačnije kretanje starijih osoba javnim površinama Splita

Želite bolju sliku o čemu se radi? Kratko objašnjenje potražite na sljedećoj povezniciCilj je programa pronaći najbolja rješenja i ideje koje će pridonijeti rješavanju (barem dijela) predstavljenih izazova, ali to nije sve! Želja organizatora je da se zabavite i upoznate malo bolje svoje suborce iz ekipe. A evo i odgovora na neka od vrlo bitnih pitanja prije donošenja odluke.

Kako ćete doći do rješenja?

Koristeći suvremenu metodu rješavanja izazova - design sprint! Metoda je vremenski ograničena, koristi dizajnersko razmišljanje s ciljem smanjenja rizika pri iznošenju novog proizvoda, usluge ili značajke na tržište. I najbitnije, jaaako je zanimljiva! Idealna da pokažete svoj natjecateljski duh.

Kada?

U razdoblju od 18. travnja. do 24. lipnja 2022. godine. Možda se čini dugo, ali ne brinite, samo jedan dan tjedno tražit će se od vas da budete tu, i to u skladu s vašim obvezama!

Gdje?

U SPINIT inkubatoru za nove tehnologije – moderno opremljenom prostoru s drugim poduzetnicima, u kojemu prostora za rad ne nedostaje. Bez brige! Nećete ostati gladni - catering je osiguran svaki dan radionica!

Prijave za sudjelovanje primaju se putem sljedeće poveznice, a rok za njihovo podnošenje je do 4. travnja 2022. u 10.00 sati. Za sva pojašnjenja, slobodno pošaljite upit na savjetovanje@unist.hrOsim što ćete se dobro zabaviti, naučiti puno toga, upoznati genijalne ljude, svojim djelovanjem pridonijet ćete socijalnoj uključenosti starijih osoba.