Najnovije vijesti

Prezentacije studija i studijskih usmjerenja

 
Picture of Tea Marasović
Prezentacije studija i studijskih usmjerenja
by Tea Marasović - Srijeda, 4 Svibanj 2022, 3:42
 

Kako bismo svim zainteresiranim studentima pružili sve potrebne informacije o usmjerenjima, koja će prilikom upisa sljedeće akademske godine morati birati na studijskim programima koje trenutno pohađaju, i diplomskim studijima na kojima mogu nastaviti studiranje nakon završetka preddiplomske razine, idućeg tjedna organiziramo prezentacije naših studija i studijskih usmjerenja. 

Prezentacije će se održati u dvorani A100 prema sljedećem rasporedu:

  • za studente 3. godine preddiplomskog sveučilišnog studija Strojarstvo i studente razlikovnog programa Strojarstvo: ponedjeljak, 9. svibnja 2022. godine, od 13.15 do 14.00 sati;
  • za studente 3. godine preddiplomskog sveučilišnog studija Elektrotehnika i informacijska tehnologija i studente razlikovnih programa Automatika i sustavi, Elektronika i računalno inženjerstvo, Elektrotehnika te Komunikacijska i informacijska tehnologija: utorak, 10. svibnja 2022. godine, od 12.15 do 13.00 sati;
  • za studente 2. godine preddiplomskog sveučilišnog studija Elektrotehnika i informacijska tehnologija: utorak, 10. svibnja 2022. godine, od 13.15 do 14.00 sati.

Tijekom prezentacija članovi Odbora za studijske programe će nazočnim studentima predstaviti studije i studijska usmjerenja koja mogu birati, upoznati ih s izbornim predmetima koji im se nude na pojedinim usmjerenjima i mogućnostima zapošljavanja nakon njihovog završetka te će biti na raspolaganju za sva studentska pitanja koja se tiču odabira studijskih usmjerenja na našem Fakultetu.