Najnovije vijesti

Anketa za odabir izbornih kolegija koji će se izvoditi u akademskoj godini 2022./2023.

 
Picture of Tea Marasović
Anketa za odabir izbornih kolegija koji će se izvoditi u akademskoj godini 2022./2023.
by Tea Marasović - Četvrtak, 26 Svibanj 2022, 2:25
 

Na naslovnoj stranici e-Learning portala nalazi se poveznica na anketu za odabir izbornih predmeta koji će se izvoditi u narednoj akademskoj godini. Mole se svi studenti, koji će u idućoj akademskoj godini upisivati izborne predmete (studenti koji su u ovoj akademskoj godini upisani u drugu ili treću godinu preddiplomskih sveučilišnih studija, studenti koji su u ovoj akademskoj godini upisani u prvu ili drugu godinu preddiplomskih stručnih studija te studenti koji su u ovoj akademskoj godini upisani u prvu godinu diplomskih studija), da najkasnije do ponedjeljka, 23. svibnja 2022. godine, do 9.00 sati, odvoje malo svog vremena i ispune anketu! 

Izborni predmeti za koje se ne javi dovoljan broj zainteresiranih studenata, iduće akademske godine NEĆE se izvoditi i NEĆE biti u ponudi prilikom upisa u više godine studija!

Kako bi se olakšao odabir izbornih kolegija u anketi, unutar e-kolegija Prezentacije izbornih kolegija na e-Learning portalu nalazi se detaljan opis izbornih kolegija sa svih studijskih programa, koje je moguće odabrati u idućoj akademskoj godini. Na sljedećoj poveznici moguće je pronaći i detaljan opis svih studijskih programa, koji može poslužiti kao dodatna pomoć pri ispunjavanju ankete.