Najnovije vijesti

DUMP DAYS: Spojem volje i znanja, Split je i ove godine centar IT aktivnosti!

 
Picture of Tea Marasović
DUMP DAYS: Spojem volje i znanja, Split je i ove godine centar IT aktivnosti!
by Tea Marasović - Četvrtak, 12 Svibanj 2022, 7:03
 

DUMP Days konferencija koju organiziraju članovi DUMP Udruge mladih programera već šestu godinu zaredom okuplja tehnološke divove Hrvatske IT scene na jednom mjestu. Besplatna studentska konferencija održava se ovog vikenda, 14. i 15. svibnja 2022. godine, na našem Fakultetu, a ove godine donosi još više prilika za razmjenu znanja i iskustva te umrežavanje.

Uz svjetski priznate sponzore, među kojima se ističu Blank, Extension Engine, Photomath i Rimac Technology, konferenciji se pridružuju i brojni istaknuti predavači koji će pokriti posljednje trendove iz domena techa, developmenta, dizajna i marketinga. Praktične radionice jedinstvena su prilika da se upoznate s najmodernijim tehnologijama i tehnikama korištenim u struci.

Sponzorski štandovi tvrtki otvoreni su za sve posjetitelje, a nalazit će se u atriju i akvariju fakulteta. Ako ste u ozbiljnoj potrazi za poslom u IT sektoru, pozivamo vas da se prijavite na Fly Talks. Kratki speed dating intervjui idealan su način za predstaviti sebe i svoje životopis poslodavcima! Uz Fly Talks, tu su i Campfire Talks, mini panel rasprave između brojnih profesionalaca i publike.

Kao šećer na kraju, na drugom danu konferencije proglasit će se pobjednici nagradne igre. Svi sudionici koji se prijave u DUMP Days aplikaciju i sakupljaju bodove sudjeluju u lovu na vrijedne nagrade poput Oculus Quest 2 VR, drona, pametnog sata, slušalica i još puno drugih.

Vrata konferencije otvorena su za sve koji žele kročiti u poslovni svijet. Prijavite se na days.dump.hr i pridružite se novoj generaciji digitalaca.