Najnovije vijesti

Otvorene su prijave za prvi Career Speed Dating @ FESB!

 
Picture of Tea Marasović
Otvorene su prijave za prvi Career Speed Dating @ FESB!
by Tea Marasović - Nedjelja, 29 Svibanj 2022, 2:38
 

U okviru ovogodišnje proslave Dana fakulteta u srijedu, 8. lipnja 2022. godine, u vremenu od 9.00 do 12.00 sati, održat će se prvi Career Speed Dating @ FESB. Career Speed Dating događaj je koji kroz jedinstvenu kombinaciju brzog spoja (eng. speed date) i razgovora za posao na jednom mjestu okuplja i povezuje poduzeća koja traže praktikante i/ili zaposlenike te studente koji traže posao i/ili praksu. Predstavnici poduzeća i studenti u sklopu Career Speed Datinga imaju priliku međusobno se upoznati kroz razgovore za posao u trajanju od najviše 10 minuta. Uz mogućnost dobivanje prakse ili čak posla, prijavom na Career Speed Dating studentima se nudi sjajna prilika za unaprijeđivanje vlastitih vještina vođenja razgovora za posao i pobliže upoznavanje poduzeća s područja rada koje te zanima.

Svoje sudjelovanje u ovogodišnjem prvom izdanju Career Speed Datinga potvrdilo je 17 tvrtki, a prilikom prijave studenti mogu odabrati jednu ili više tvrtki s kojima žele voditi razgovor.

Prijave se primaju zaključno do četvrtka, 2. lipnja 2022. godine, do 12.00 sati, putem sljedeće poveznice. Nakon završetka prijava, formirat će se točan raspored održavanja razgovora, o kojem će svi prijavljeni studenti biti obavješteni putem elektroničke pošte.